shopping list

1. En hårfön
2. Ett usb minne
3. Ett par gråa tajts
4. En blå oversize tröja
5. En svart klänning
6. En grymt läcker kjol

Glömde dock köpa a-fil o havrekuddar, vad ska jag nu äta till frukost? no one knows...

Och förlåt dess för att jag inte orkade träna med dig så tidigt, gick ut o sprang istället vid nio en mer normal tid vännen;)


haha hittade den här bilden, jag kör min bil (ska bli nån gång) toyota aygo den är ju för söt, liten o smidig...Den här dagen glömmer jag aldrig är nog det finaste någon har gjort för mig! tack...


madde ska samla ihop alla sina hjärnceller

Jag har fortfarande inte kommit in i de här med bloggandet som ni kanske har märkt, känns som jag aldrig har tid. Men när jag väl tänker efter så egentligen vad spenderar jag min tid på, jobbar, sover och äter (lite för mycke av min tredje hobby). Iaf nu är det ändring på gång, inte för att jag ska lägga min själ i att sitta o blogga vareviga dag, nej jag ska helt enkelt bara ha det som en uppdatering av mig själv (ifall någon mot förmodan skulle vara intresserad av att veta vad jag gör om dagarna).

Mitt liv har förändrats rätt mycke dom senaste månaderna, jag är så mycke gladare och ser inte livet så allvarligt i alla sammanhang, more like go with the flow... Ja och som om det inte har ändrats tillräckligt så kommer jag förhoppningsvis flytta till linköping om allt går som de ska, madde ska samla ihop alla sina hjärnceller och placera dom i skolbänken, de ni!

Ja lite update va de väl, nu ska jag ställa klockan på 5.30 för att jag kanske, obs KANSKE ska gå upp o träna med desiré då, fattar inte att den människan lyckas få mig på såna tankar men de kan hon.

Puss o kram sov så gott natti natti

RSS 2.0