Lite roliga bilder gamla som nya

    Här står jag i badrummet i Gran Canaria, började bli lite uttråkad så varför inte ta en truddelutt med hårborsten;)
image27  Världens Sötaste! Min systerson (jag e en stolt moster) som har klätt upp sig med ballerinakjol, högklackat, spännen i håret och smink vad mer kan man begära. Lite gay vibbar men jag gillar de;)
image28 <---Jag
 
Lilla iso (hon e lite speciell men vi tycker om henne ändå)



image29  Syster Yster, gud va tiden går tyckte det va igår som du gick runt med napp i munnen

  Desiré och Pillan sitter på 3D bio, grymt snygga glajjer:P
image30 Ronny (pappa) fyller 50år man ser redan här att krisen börjar komma...


Vill ha!!!

 Detta underbara halsband från urban outfitters (Stallion Charm Necklace)... Måste bara säga att jag älskar den affären så underbar stämning och underbara kläder. Sen så hittar man ju alltid saker när man inte har pengar, varför e de alltid så? Blev helt kär i en jacka igår från topshop den e grym men just nu ekar de i min plånbok så den får hänga fint i affären o vänta snällt på mig:P 

                                                           image15
                                                                                          mE  liKe!


Välkommen!

Ja nu sitter jag här hemma, har semester, men ingen sol ser man på långa vägar... Så jag tänkte passa på att skriva lite i min alldeles nya blogg.  Just nu sitter jag och letar efter ett par gummistövlar ser tyvärr ut att behövas. Hitta faktiskt ett par från Viking footwear som skulle passa på min lilla sko hylla (som för tillfället är lite rörig)  Man börjar bli lite trött på allt regn så man får väl trösta sig me ett par snygga gummistövlar!=)

Har vart i stockholm nu två dagar i rad och trängt mig igenom folkmängden, visst att man kan göra riktiga fynd på rean men usch vad de tar på krafterna. Men jag hittade tre riktiga fynd!
 
Alla dessa på rea! Weeii...

De va en lång dag i regnet de, kan varna er andra som tänker att regn inte kan skada så mycket på en shopping runda, för de gör de. Men jag var glad ändå=) Va jätte kul o träffa lite vänner o bara komma bort från allt annat och inte nog med de, Evelina tog med mig och Anna till muffins bageriet vi skanstull sååå underbart. Tror jag stod o velade vilken muffin jag skulle ha i en halvtimme. De hela slutade med att kassörskan fick välja (en kardemumma muffin blev de med en kopp kaffe) De va en himmelsk god kaloribomb de;)...                                                   Tack för en underbar dag mina söta vänner!


RSS 2.0