world class

ja, i härom veckan så va jag på afrikansk dans på world class, va skit kul! Så efter några dagar så ringer dom från world class och vill såklart att man ska börja träna där (och därmed tjänar dom 500 till i månaden), men eftrsom jag redan har ett kort på nautilus så hade jag den perfekta ursäkten, jag menar vem vill betala för två gym när man knappt har tid att gå till ett av dom. Jag som trodde att samtalet skulle vara över på 2 sek efter att jag berättat att jag redan har ett gymkort hos deras kongkurenter hade fel. Det hela slutade med att jag får träna gratis på world class i över fyra månader tills mitt nautilus kort går ut...Visst jag får nästan betala det dubbla hos world class men det verkar vara värt pengarna. Och nu har jag faktiskt inte råd att inte gå till gymmet...

work it...

moulin rouge 3/11

      image139


  image142      


grattis gumman!



Pillret gjorde det idag, hon tog äntligen körkortet!!

livet är en fest (ibland)


Bantningskuren

Ja, nu är sommaren över och all semester (för dom som hade någon)...hösten börja närma sig och så slog de mig att det kanske är dags att ta tag i hälsan nu så jag hittade en mirakelkur på nätet, men så tänkte jag eftersom den är lite extrem vill jag bara höra om det är någon där ute som har provat..? Om så är fallet skriv gärna en kommentar om hur det gick, vore intressant att höra!

Häng gärna med annars på min lilla kur...

Första dagen


Frukost:

Äggröra på ett ägg, en rostad brödskiva med plommonmarmelad. Ät två tuggor ägg, använd fingrarna, kasta resten på golvet. Ta en tugga bröd. Smeta sen ut marmeladen över ansikte och kläder.

Lunch:
Fyra kritor (valfri färg), en näve chips, ett glas mjölk (3 klunkar, häll ut resten).

Middag:
En pinne, två femtioöringar och en krona, 4 klunkar Pepsi.

Kvällsmål:
Kasta en rostad brödskiva på köksgolvet.

Andra dagen


Frukost:

Plocka upp kall rostad brödskiva från köksgolvet och ät den. Drick en halv flaska vaniljessens eller hårläggningsvätska.

Lunch:
Ett halvt läppstift "Skrikrosa" och en näve torrfoder för hund (valfri smak) En isbit om så önskas.

Mellanmål:
Slicka en klubba tills den blir kladdig. Ta den utomhus, släpp den på marken. Slicka tills den är ren igen. Ta sen in den och släpp den på ryamattan.

Middag:
En liten sten eller okokt ärta, som trycks in i vänster näsborre. Häll druvjuice över potatismos, ät med sked.



Tredje dagen

Frukost:
Två pannkakor med mycket sirap. Ät en med fingrarna, gnugga in i håret. Ett glas mjölk, drick halva, proppa ner andra pannkakan i glaset. Efter frukost, plocka upp gårdagen klubba från ryamattan, slicka av luddet, lägg i finfåtöljen.

Lunch:
Tre tändstickor, jordnötssmör- och syltsmörgås. Spotta bitarna på golvet. Häll ett glas mjölk på bordet och sörpla upp det.

Middag:
En tallrik glass, en näve chips, hallondricka. Försök skratta ut drickan genom näsan.

 
Lycka till!!!

RSS 2.0